Reebok

5 Producten
Reebok Aerobic Step
€124,90

Reebok Aerobic Step

Steppen is de ideale manier voor strakkere billen, benen, heupen en dijen. Steps is niet voor niets enorm populair bij de vrouwen. Deze unieke stepbank van Reebok zorgt voor een stevig en duurzaam platform voor allerlei soorten cardio training.

Reebok Men's Pro Speedrope
€19,90

Reebok Men's Pro Speedrope

De flexibele gecoate stalen kabel van het springtouw van Reebok is voorzien van roterende handvatten wat betekent dat het touw kan worden geroteerd met een hogere snelheid voor een zeer efficiënte training.

Reebok Mens Speed Rope
€8,95

Reebok Mens Speed Rope

De stijlvolle Reebok Speed Rope, met grijs en rode smalle, lichtgewicht handgrepen, biedt u een zeer effectieve training in een minimale ruimte.

Reebok Deck Performance Blauw
€229,00

Reebok Deck Performance Blauw

Steppen is de ideale manier voor strakkere billen, benen, heupen en dijen. Steps is niet voor niets enorm populair bij de vrouwen. Deze Reebok Deck Performance is een echte alleskunner! Lees snel verder...

Reebok Womens Speed Rope
€8,95

Reebok Womens Speed Rope

De stijlvolle Reebok Speed Rope, met grijs en blauwe smalle, lichtgewicht handgrepen, biedt u een zeer effectieve training in een minimale ruimte.


Reebok staat al jaren voor kwaliteit en een super strak design. Dit zie je dan ook terug in het gehele Reebok fitness programma in het assortiment van Fitnesskoerier. Kwalitatief goed en een super uitstraling. Check hier al onze Reebok producten bij elkaar.