LeMond

0 Producten
Loading...
Geen producten gevonden...

LeMond Fitness is in 2002 opgezet door Greg LeMond. Het hoofdkantoor is gevestigd in Woodinville, Washington, USA. Onder leiding van Greg heeft het bedrijf zich ingezet om Greg's passie voor wielrennen om te zetten in innovatieve, baanbrekende fitness producten. Het belangrijkste doel was om gebruikers hun fitnessdoelen te laten bereiken en vooral om meer effectief te kunnen trainen.

Greg LeMond zette de wielrenwereld op zijn kop door als eerste Amerikaan de Tour de France te winnen. De LeMond Fitness trainers weerspiegelen Greg's ongetempte passie voor onconventionele wielrenproducten.

Geconfronteerd met de vele imperfecties van de huidige fitnessapparatuur die niets met wielrennen te maken heeft, kwam Greg op het idee om deze productgroep totaal te vernieuwen – met als gevolg dat LeMond Fitness de gouden standaard is binnen de industrie voor hoge kwaliteit en extreme mogelijkheden.

De complete lijn fitnessapparatuur is voorzien van vele wijzigingen en innovatieve trainingsprogramma's om de training zo effectief mogelijk te maken. De LeMond fitnessapparatuur is zo ontworpen dat ook professionele wielrenners binnen kunnen trainen door het enorme wattagebereik en de exclusieve, innovatieve eigenschappen.