Ultimateinstability Aquaballs SLOSHBALL
€134,95
Of koop in 3 termijnen Van €44,98

Ultimateinstability Aquaballs SLOSHBALL

De ultieme tool voor onstabiel trainen! De originele Aquabag Sloshball is een zeer effectief trainingsmiddel om onstabiel mee te trainen. Water is aanzienlijk beweeglijker dan zand. Dit maakt een trainen met een sloshball zwaarder dan het trainen met... ...Meer informatie


Koop nu in 3 termijnen voor €44,98 per maand - 0% rente, geen kosten of BKR toetsing - Lees verder...


Ultimate Instability Aquaballs SLOSHBALL

Maak kennis met een nieuwe manier van trainen waarbij ‘hydro inertia’ (traagheid van het water) een grote rol speelt. Dankzij de traagheid van het water ontstaat er veel instabiliteit tijdens training. Bij de Aquaballs zit de instabiliteit in het gewicht zelf! Hierdoor sluiten de oefenvormen in bijvoorbeeld revalidatietrajecten veel specifieker aan bij daadwerkelijke sportbeoefening en situaties in het dagelijks leven.

Tijdens training met de Aquaballs moet het hele lichaam hard werken om het instabiele water te verplaatsen of onder controle te houden. Hierdoor train je niet alleen je grote spiergroepen, maar ook al die spieren die je normaal gemakkelijk vergeet. Doordat het water in de Aquaballs zich vrij verplaatst, wordt de uitvoering en lichaamshouding automatisch gecorrigeerd als deze niet helemaal juist is.

De Aquaballs dragen sterk bij tot het verbeteren van proprioceptie en lichaamswaarneming doordat de instabiele gedragingen van het water vragen om een perfecte focus en correctie van het lichaam. Aquaballs bieden een ongekend scala aan mogelijkheden; gooien, slingeren, smijten, stoten. Het gewicht is aan te passen voor elk niveau, wat het trainen uitvoerbaar maakt voor alle doelgroepen en leeftijden. Aquaballs zijn ideaal voor personal trainers en fysiotherapeuten. Daarnaast is het product een uitkomst voor sportverenigingen en een must voor elke fanatieke (top)sporter.

De Aquaballs zijn nu vernieuwd, ze zijn voorzien van nieuwe, geïntegreerde handvatten bij de maten S en M en een gebruiksvriendelijk vulsysteem, bekijk ook de video!De Aquaballs zijn verkrijgbaar in de volgende maten:

  • S: Ø 30 cm | vulbaar tot 15 kg
  • M: Ø 40 cm | vulbaar tot 25 kg  
  • L: Ø 50 cm | vulbaar tot 40 kg

 

De maten S en M hebben handvatten.

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


J. van der Laan Geplaatst op 7 Mei 2020 at 09:06

Erg blij mee!


i. Reuvers Geplaatst op 11 Oktober 2018 at 07:29

Super goed product en goed behandeld


4.5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen Uw review toevoegen
Video

Bekijk een video over de Aquaballs SLOSHBALL


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »